shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


Условия за поръчка и плащане.

picture1 - Условия за поръчка и плащане.Как да пазарувате? Изберете по-лесния начин за Вас.

Можете да ползвате процедурата, която Ви води през пазарската количка, попълване на данните Ви и изпращане на заявката към нас. Ние ще Ви се обадим, за да уточним подробностите.

Можете и просто да ни се обадите по телефона и така да заявите.

Не се притеснявайте да ни се обадите при всеки възникнал въпрос, ние с удоволствие ще Ви отговорим.

Орка 547 ЕООД не гарантира изрично наличността на продуктите към момента на приключване на поръчката!
В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна за всяка поръчка на стойност над 80.00 лв.!

По телефона ще се свържем с Вас, ако има липсващи продукти или неточности по Вашата поръчка. В случай, че няма липси и неточности, ние ще потвърдим Вашата поръчка с мейл, в който ще посочим очакваната дата на доставка.

Не можете да платите с наложен платеж или кеш, плащането на стоките става единствено по банков път.


Отказ за получаване на поръчана и доставена стока

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 /четиринадест/ дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Орка 547 ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от срока предвиден в закона, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже. Транспортните разходи за връщане на продукта са за сметка на потребителя.

За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. При връщане на закупена стока по желание на клиента, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Уважаеми клиенти, за да се възползвате от връщане на стоки пазете всички документи за продажба.

В случай, че изпитвате трудност в комуникацията с нас след доставена Ви поръчка и мислите, че не сме в състояние да разрешим създалата се ситуация помежду ни, може да се обърнете към:
Koмиcия зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe
Адрес: гр. София, ПК 1000, пл. ”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6
тел.: 02/9330565
факс: 02/9884218
info@kzp.bg

Извлечение от закона:
„Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.
(2) Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките по ал. 1 с изключение на случаите, когато търговецът се е съгласил да ги заплати, или ако търговецът не го е уведомил, че разходите за връщане на стоките се заплащат от потребителя.“

ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

До "Орка 547" ЕООД
Перник,ул. Крушовска република №4
ЕИК: 175063656

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки:
........................................................................................................................

Стоката е поръчана на ................................................................................
Стоката е получена на .................................................................................
.........................................................................................../Име на потребителя/
Гр./с.................................................................................. /Адрес на потребителя/

................... ..................................
/Дата/ /Подпис на потребителя/






picture3 - Условия за поръчка и плащане.Ние сме позитивно настроени и вярваме, че всяка възникнала ситуация между нас би могла да бъде разрешена в духа на добронамереността и взаимното разбиране.

login